Νέο σύστημα κάμερας 20 megapixel για το HRTEM JEOL 2011!

Το ElMiCLab είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο διερχόμενης δέσμης υψηλής διακριτικής ικανότητας  JEOL 2011 (200KV) εξοπλίστηκε πρόσφατα με τη νέα κάμερα XAROSA CMOS 20 magapixel της EMSIS!

Η νέα ασύγκριτη TEM κάμερα  XAROSA είναι ένας αισθητήρας εικόνας CMOS 20 megapixel με ταχύτητα έως 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε πλήρη ανάλυση. Επιπλέον, η χρήση υψηλής ποιότητας οπτικών ινών έχει ως αποτέλεσμα μεγάλο μέγεθος pixel σχεδόν 13 x 13 μm². Σε συνδυασμό με το λογισμικό απεικόνισης RADIUS, η XAROSA B20T επιτρέπει στους ερευνητές να εργάζονται χρησιμοποιώντας υψηλής ταχύτητας και υψηλής ποιότητας απεικόνιση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Ο νέος εξοπλισμός χρηματοδοτήθηκε από το έργο «INNOVATION-EL» (MIS 5002772) στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση της Υποδομής Έρευνας και Καινοτομίας», το οποίο υποστηρίζεται οικονομικά από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΣΠΑ 2014-2020) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).


Διαβάστε περισσότερα XAROSA ή κατεβάστε το φυλλάδιο XAROSA_EMSIS